Lite landskap som görs

Efter en tid så har lusten kommit tillbaka för att göra landskap, inte bara köra. Har köpt lite på Amazon som Static Grass. Har sett lite filmer vad man ska tänka på och det är faktiskt mycket lätt att få det ganska bra. Vad jag märkt så här långt är att de färger jag har är lite väl ljusa. Genom att göra i flera lager så kan man enkelt justera och det blir lite mer som naturen är.

Vidare så gjuter jag sten och bergbitar i gips. Lite kladdigt men det funkar. Skulle behöva lite färger för att måla. Har inte så många färger kvar sen tidigare så det är något som kan behöva köpas in.

Så har jag hittat lite saker på Thiniverse som jag skrivit ut. Finns mycket roliga saker där som är enkelt att skriva ut och skulle kosta mer i affären än jag tycker de är värda. Mycket containrar har det blivit i olika storlekar. Har också skrivit soptunnor och elskåp. Jag har också gjort egna saker som används. Dessa är mer för som inte syns utan hjälp för att hålla saker på plats. Det senaste jag hittat är bikupor. En liten rolig sak som jag inte sett tidigare.

Det blir några timmar varje vecka. Det går inte fort men är avslappnande och rogivande. Ett sätt att ladda batterierna. Nu har jag bara telefonen att fotografera med så det blir mer bilder senare när mera är gjort.