Typiskt, mer räls behövs

Det går inte bra med mina inköp av räls. Återigen har banan förlängts några meter. Det gär att jag inte kan få ihop banan som jag tänkt. Kanske, kanske att man med småbitar kan få ihop de raksträckor som krävs. Kurvor finns så att det ska fungera.
De nya LGB växlarna är imponerande. Blir snyggt när dom kommer på plats. Tyvärr blir dom ganska dyra men jag ska nog i denna omgång inte ha så många fler än de två som nu är utplacerade. Men än järnväg blir ju aldrig klar…

Uppdatering:
Det funkade att få ihop spåret. Nu är det runt altanen och under trappen. Bara att gräva ut. Vid stationsområdet vid huset saknas det mycket räls. Bara att räkna ut vad som fattas. Vidare ska det provas under altanen också. Där saknas rak räls och växlar. Kurvor borde jag ha så det räcker.