Resan till Nya Zealand

Min fjärde resa till Nya Zealand är över. Fantastiskt land med mycket att titta på och uppleva. Också trevligt att på plats träffa gamla och nya kompisar. Det blev inte riktigt som planerat då tiden var lite kort, bara knappa tre veckor.


En planerad aktivitet var att träffa lite bekanda i Auckland Corvette Club. Var med på deras jullunch och fick förstås åka Corvette, en -64:a, i december månad. Tyvärr var det lite regnigt så taket fick vara på. Lite bilder på deras fina bilar finns i galleriet.En annan planerad sak var att träffa Kerry igen. Där finns massor med kunskap om järnvägar och spårvagnar. Tyvärr fanns inte möjlighet att besöka andra privata banor under besöket. Bilder i galleriet.

Sista planerade träffen var med Rotorua Model Railroad Club. Har hänt lite där sedan sist. Lite nya ansikten och ett par gamla som saknades. Har lite bilder från deras olika layouter i galleriet.