månadsarkiv: maj 2014

Unifi 3.1.12 beta

Har nu uppdaterat min accesspunkter med senaste version från Unifi. Förra versionen var stabil som jag använder accesspunkterna. Men den här versionen tror jag är ännu bättre. Kör Wifi uplink och det verkade som den tappade korta tider ibland tidigare. Nu har Spotify snurrat på stereon i ett antal timmar och inga dropp så här långt. Bara att hoppas de andra AP funkar också som kör mot min controller.

I samma veva fick även de Mikrotik som jag sköter en uppdatering till 6.13. Bara små buggfixar men lika bra att lägga på.

Kunde inte motstå

På väg till SMJ så blev det ett besök hos MJ-Hobby. Tänkte uppgradera Lenz systemet på klubben till V3.6. Eftersom dom inte hade något PROM hemma så köpte jag Roco’s snöröjare. Helt onödig men häftig funktion. Ett par filmsnuttar med lite av funktionen på modellen.

 Roterar 180⁰  Kör aggregatet

Klubbdag hos SMJ

Återigen har SMJ bjudit in föreningar till sin bana. Det har hänt mycket sedan man var där sist. Lite nytt och lite ombyggt. Sedan har man information om byggnader och miljöer runt anläggningen. Bra ide.
Lite bilder tagna men finns inte tillgängliga för allmänheten. SMJ vill helst inte att bilder publiceras hur som helst. Förstår det och skall naturligtvis respekteras.

Körkväll på EMJK-RapidH0

Vi har körkväll andra torsdagen varje månad. Rätt välbesökt då och många kör tåg. Ibland lite för många så det blir lite mycket tåg över allt. Men det gör inte så mycket då det är en kul aktivitet. Har lagt in lite bilder i galleriet.