månadsarkiv: augusti 2008

Öppet hus, en katastrof

Inte ens tågen vill vara på min sida i år. Det började med lite molnigt hväder men ett par tåg lyckades rulla. Sen så gick det sämre och sämre. Det var min transformator som packat ihop. Mitt i allt detta så börjar det självklart regna riktigt ordentligt. Försökte få till en annan strömförsörjning men alldeles för dålig spänning i rälsen. Så det blev inte så mycket tågköra.
Vi fikade, grillade och pratade tåg istället. När datorerna ville så kunde vi kolla lite bilder från tidigare år. Så trots allt var det ändå en trevlig dag i goda vänners sällskap.

Regnigt värre

Tyvärr så var vädret inte speciellt bra för Clubmästerskapet. Nästan hela lördagen gick i alla fall att köra. Men på morgonen var det mycket halt för banträning. Var bara att ställa sig i depå någonm halvtimme sedan gick det bättre.
Bilen funkade riktigy bra. Nya bakdäck gjorde sitt, nu ska det bytas fram också.
Värre var det att åka hem. Något strul för bilen drar mycket och småsmäller lite då och då. Är väl något munstycke i förgasaren som inte funkar bra.. Annars är det en trevlig tillställning som vanligt. Många nya som var med och körde också vilket bådar gott inför kommande år.