månadsarkiv: juli 2006

Tågkörning i trädgården

En liten tågträff i min trädgård igen. Trevligt som det brukar vara med mycket tågprat. Tyvärr så regnade det mesta bort. Det har ju inte regnat på ett par månader så det måste ju natruligtvis göra det som en dag som denna. Längst resa hade Darrin. Han är från Australien. Alltid trevligt med nya bekanta.

Intern server hårdvara utbytt

SERVER har nu blivit utbytt. Uppdaterad från 450MHz till 1.4GHz. Vidare så finns 512MB RAM mot tidigare 386MB. Diskar bara rakt överflyttade. Flytt att /home kommer att ske för mera diskutrymme.

Nyköpings hamn med Club Corvette Sweden

Årets träff i Nyköping med CCS är över. Trevlig tillställning som det är en kort väg att åka till. Nytt rekord i deltagande bilar i år igen. 193 bilar som samlades en solig och varm onsdagskväll. Massor med folk som tittar på bilarna. I själva hamnen är det som vanligt med bilar på kajen.
Bilder i galleriet.

Rengöring av räls

Nu är det dags att göra rent räslen för första gången sedan år 2000. Det var då den första rälsen placerades ut. Det blir inte speciellt kul men det fungerar mycket bättre. Trots allt så är det inte lika ofta som inomhus. Där går ett rengöringståg hela tiden.